Limited Edition Hard Cover Planner Islamic 2019 (Dewasa)
Limited Edition Hard Cover Planner Islamic 2019 (Dewasa) With Free Gift

[EKSLUSIF] - Hanya 150 orang TERAWAL sahaja yang LAYAK memiliki PLANNER EKSLUSIF 2019 kami ini bersama 4 FREE GIFT yang bernilai RM30 Planner ekslusif 2019 ini didatangkan dalam bentuk HARD COVER bersama 4 FREEGIFT yang di pack baik didalam box yang cantik dan di wrap baik 4 Freegift tersebut adalah notepad to do list, notebook, buku saiz poket ayat-ayat pilihan didalam AlQuran dan Freegift tambahan untuk 50 orang terawal yang memiliki iaitu TOTEBAG high quality, 100% cotton Planner 2019 EKSLUSIF ini sangat sesuai dijadikan sebagai hadiah untuk tahun 2019 nanti, berbaloi dan amat bermanfaat, yang akan memastikan si penerima tersenyum indah setiap hari apabila menggunakannya Harga yang sangat berpatutan dengan apa yang kami tawarkan Ya, harga planner ekslusif 2019 ini hanya : RM45 sahaja! Berbaloi dan murah bukan? Cepat order sekarang! Stok sangat terhad!!


KEISTIMEWAAN PLANNER 2018 KAMI YG LAIN DARI yang LAIN .
✔ Planner kami adalah planner versi Islamik dan juga kontemporari. Muslim dan non-muslim boleh guna tanpa ada sebarang masalah. =D
✔ Size standard buku planner 2019 kami = A5 size
✔ Setiap muka surat adalah FULL COLOUR. dan warna pada setiap muka surat sangatlah cantik sampai sayang nak conteng/tulis. hehe
✔ Kertas yg kami guna adalah 80gsm dan kertas ini berkualiti tinggi untuk planner yg akan digunakan sepanjang tahun 2019.
✔Design dalaman planner kami sangat-sangat-sangatlah Catchy! Anda akan jatuh cinta berkali-kali dgn planner ini. ;)
✔ Segala planning anda untuk 365 hari anda boleh lengkapkan secara ALL OUT 100% untuk planner 2019 kami ini. So..amatlah berbaloi baloi.


KELEBIHAN PLANNER 2019 ????

ADA ruangan

:two_hearts:Set Goal 2019
:two_hearts:Calender 2019 & 2020
:two_hearts:Calender Hijri
:two_hearts:2019 Planning Chart (Yearly Plan)
:two_hearts:Info islamik dan trivia (bukan tahun lepas punya info dan quote ya)
:two_hearts:monthly plan
:two_hearts:Weekly plan
:two_hearts:Weekly priority
:two_hearts:Mood tracker
:two_hearts:Therapy
:two_hearts:Fitness Goal
:two_hearts:Mutabaah Amal
:two_hearts:Challenge
:two_hearts:Finance Tracker
:two_hearts:Month review
:two_hearts:Ramdhan Mission
:two_hearts:Money saving challenge (1 year)
:two_hearts:Blank pages (setiap bulan)
:two_hearts: Cash flow duit bulanan
:two_hearts:Tarikh-tarikh cuti Malaysia, Brunei, Singapore, Indonesia
:two_hearts:Monthly budget
:two_hearts:Quran tracker
:two_hearts:Travel list
:two_hearts:Yearly Review
:two_hearts:Book to read 2019

*Ciri-ciri Planner 2019

:two_hearts:versi Islamik dan juga kontemporari
:two_hearts:standard A5 size
:two_hearts:Setiap muka surat adalah FULL COLOUR, 80gsm dan berkualiti tinggi
:two_hearts:Design dalaman sangatlah Catchy
:two_hearts:Planner di wrap baik
:two_hearts:365 hari planning utk dilengkapkan
:two_hearts: 264 muka surat
- LEBIH TEBAL. Tahun lepas 208 ms sahaja

SETIAP PEMBELIAN DAPAT FREE GIFT!

:two_hearts: to do list &
:two_hearts: notebook

Notebook : 12x17 cm
Notepad todolist : 4inchX6inch

Notebook : gam tepi
Notepad : gam atas

Notebook : 40pages
Notepad : 40pages



Setiap BULAN ada ruangan2 berikut.

1--> SET Goal 2019 
Jom segera set goal 2019 anda! 
Nak CGPA 4.00? beli rumah impian? kumpul duit kahwin? vacation bersama family? apa-apa sahaja! Set segera!
Supaya anda selalu fokus 365 hari.


2--> Calender 2019 & 2020 =
Planner ini dilengkapi dengan kalender lengkap 2019 dan 2020. 
Jadi anda boleh plan jadual tahunan anda dengan lebih teratur. 


3--> Calender Hijri = 
Plan nak puasa sunat, dan nak tahu peristiwa penting Islam seperti Maulidur Rasul, Maal Hijrah dan lain2.
jangan risau, kalender Hijri juga terkandung dlm planner ini. 


4--> 2019 Planning Chart (YEARLY PLAN) = 
Planner ini juga dilengkapi dengan planning chart tahunan. 
jadi anda tak perlu conteng2 kat kalender dah..sebab dah ada pages untuk anda buat planning.


5--> Quote islamik dan Trivia yang membina =
Planner 2019 ini juga meriah dgn quote-quote islamik yang membina dan trivia-trivia yang anda sendiri tak pernah tahu.
mesti semangat anda nak baca trivia dan info dalam planner 2018 ni. boleh dikatakan setiap page ada quote ya!


6--> Monthly plan =
Anda boleh set planning jangka sederhana anda diruangan Monthly Plan. 
Setiap bulan ada disediakan pages khas untuk planning bulanan anda.


7--> Weekly Plan =
Ini pula untuk anda set planning jangka pendek anda. Planning mingguan anda.
7 hari anda takkan bosan jika anda ada palling nak buat. betul tak? DAN boleh setkan priorities mingguan anda


8--> Therapy (tiada pd tahun lps) =
Planner ini ada ruangan untuk therapy diri dan minda korang. Ada colouring page , ada ujian minda dan byk lg la.
So kalau tgh bosan, tgh relex2 boleh la main benda ni dalam planner


9--> Fitness G0al = 
Buat korang yang nak bersenam/bersukan/diet tu. Planner 2019 ini juga ada Exercise Log untuk korang rekod semua rutin excesice korang.
so, takdelah korang skip rutin tu atau hari-hari nak Cheat Day. LOL. Dan korang boleh tgk ada perubahan ke tak pd akhir bulan.


10--> Mutaba'ah Amal = 
Buat korang yang tak tahu apa tu Mutaba'ah Amal, ini adalah Check List Amalan Harian.
seperti solat, puasa sunat, tahajud,dan lain-lain, amalan korang boleh customize sendiri.
dan benda ini mengajar korng utk istiqomah bg amlan harian korg.


11--> Challenge =
tknk bg korang bsn tgk planner stiap hari kan, ktrg selitkan challenge2 yg fun, cnthnya challenge smpn duit slma 30 hari dan byk lg la.
Camne? best?


12-->Finance Tracker =
Anda selalu LOST TRACK duit anda atau korg org bisnes?? duit banyak tapi hujung bulan anda tak tahu kemana hilang sampai tak boleh menyimpan?
gunakan Finance Tracker kami ini. korg takkan menyesal lagi dengan perbelanjaan korg. korg blh trace mn pergi duit korg.


13--> Month review =
apa yang anda dah capai bulan ni? apa yang anda tidak tercapai lagi? ingat lagi short term, mid term planning anda?
simpulkan disini. InsyaAllah anda akan lebih fokus untuk capai target anda utk bulan seterusnya. 


14--> Ramadhan Mission
Yang ni special sebab planner ni dah disusun satu tahun, jadi Ramadhan nanti, korang dah ada satu column khas untuk korang 
isi time bulan Ramadhan nanti. Info Ramadhan, check list amalan sepanjang Ramdahan, amalan sunat dan lain-lain. 


15--> Money saving challenge (1 year) =
Duit selalu habis? takde motivasi nak menabung? Jom cabar diri anda dengan 52 weeks money saving challenge kami.
dalam planner ni anda boleh disiplinkan diri anda untuk menabung. anda blh set brpe RM untuk sehari korg perlu smpn.
hujung tahun 2019 nanti anda pasti terkejut dengan simpanan anda.


16--> Free note/kertas kosong (setiap bulan) = 
Muka surat blank pages ini anda bolehlah melukis, melakar, buat graph atau apa sahaja kreativiti anda , atau note yg pnjng 
setiap bulan akan ada blank pages istimewa untuk anda.


17--> Cash Flow duit bulanan = 
Ini pula untuk anda sistematikkan duit anda. apa anda beli? apa anda jual? 
duit keluar, duit masuk anda, segala hutang anda dan lain-lain. 


18.--> Tarikh Cuti-cuti MAlaysia, Brunei, Singapore, Indonesia 
Bukan hanya tarikh Malaysia sahaj ya, Brunei , Singapore , Indonesia pun ada! 
anda boleh la rancang nak bercuti sekarang! abaikan last minute plan ok!


19. --> Monthly budget
Disini anda boleh buat bajet bulanan spt barang rumah, minyak kete, makanan dan lain2. So korang tkkn ada problem tak ckup lg 
slps ni. dn boleh juga bajet utk menyimpan, just tulis dn uruskan


20. --> Quran Tracker
dlm hati kita mesti ada niat utk hafal, tadabbur dan khatam quran kan. dgn adanya ruangan ni boleh membantu korg utk lebih
berusaha bersm quran, yelah takkan nk tgk kosong je kan. Sgt mmbntu utk memksa diri bersm quran


21 --> Travel List
sekrg korg boleh plan travel korg. nk travel mn, dgn sp, bajet yg perlu ada, dan tarikhnya bila. So lpsni mudhkn korg utk mrncng
travel korg 


22 --> Yearly Review
slps 365 hari nnti, korg blh buat review apa yg korg tlh buat pd tahun tu. adakah lbh baik dr tahun sblm, ataupun sm je. So korg yg mnntukan.
Insyallah dgn adanya planner ni sgt mmbntu korg utk mrangka perjalann 2019 krg dgn lbh baik. Insyallah


FREE GIFT NOTE PAD & TO DO LIST UNTUK SETIAP PEMBELIAN








Write a review

Please login or register to review

Please contact us if you have any questions when shopping on our website

 

Click Chat icon below or Message us

 

Whatsapp : 016 - 958 58 98 (glow.wasap.my) 

 

Email : support@glow.my

 

Sila tekan ikon Chat di bahagian kiri bawah atau whatsapp 016 - 958 58 98 untuk sebarang pertanyaan.

Limited Edition Hard Cover Planner Islamic 2019 (Dewasa)

  • Views: 438
  • Brand: Planner Islamic 2020
  • Product Code: Limited Edition Hard Cover Planner Islamic 2019 (Dewasa)
  • Reward Points: 25
  • Availability: 111
  • RM45.00
  • Ex Tax: RM45.00
  • Price in reward points: 2500

Available Options

Kami menerima Whatsapp Order! 
Sila Whatsapp ke 016-958 58 98

Tags: Limited, Edition, Hard, Cover, Planner, Islamic, 2019, (Dewasa)

10 pcs Kabuki Make Up Brush in Gold -29%
- Brand new and high quality - This is a professional quality brush set which includes all the basi..
RM35.00 RM25.00
Ex Tax: RM25.00
Superheroes Series Luggage Travel Cover -27%
High Quality Superheroes series Luggage protector /cover Protect your Valuable Luggage with this ..
RM55.00 RM40.00
Ex Tax: RM40.00
Buku Baby OTW ~ Bukan sekadar journal ibu hamil. Malah padat dengan info dari doktor dan juga slot2 ..
RM30.00
Ex Tax: RM30.00
Marcus & Marcus Feeding Spoon Dispenser - PINK New -21%
FEEDING SPOON DISPENSERFeeding a baby is not always an easytask. That?s why Marcus & Marcus Feed..
RM54.00 RM42.90
Ex Tax: RM42.90
Marcus & Marcus Feeding Spoon Dispenser - BLUE New -21%
FEEDING SPOON DISPENSERFeeding a baby is not always an easytask. That?s why Marcus & Marcus Feed..
RM54.00 RM42.90
Ex Tax: RM42.90
Marcus & Marcus Masher Spoon & Bowl Set New -24%
Marcus and Marcus’ Masher Spoon & Bowl Set is a feeding set that includes a 2-in-1 masher spoon ..
RM79.00 RM60.00
Ex Tax: RM60.00
PlannerAna 2020 with 4 Free Gifts New
Click here if you want to purchase with FREE SHIPPING https://shopee.com.my/product/17033998/28..
RM25.00
Ex Tax: RM25.00
Planner Baby On The Way Ibu Mengandung Diari Hamil Black New SOLD OUT
Buku Baby OTW ~ Bukan sekadar journal ibu hamil. Malah padat dengan info dari doktor dan juga slot2 ..
RM30.00
Ex Tax: RM30.00
Planner Islamic 2020 with Free Gift New -0%
Click here if you want to purchase with FREE SHIPPING https://shopee.com.my/product/17033998/2879651..
RM25.00 RM25.00
Ex Tax: RM25.00
Pewarna Rambut SAH WUDUK Hair Color Gumash Single Pack New -6%
Terdapat 2 warna pilihan(DARK BROWN / DARK RED)Kelebihan:✔Sah Wudhuk✔Diperkayakan drpd Argan oil &am..
RM52.90 RM49.90
Ex Tax: RM49.90
Washing Machine & Bathroom 3-Tier Storage Rack New -15%
Assembly is quick and easy.Provides a unique way to store and display items in the wasted spaceSpace..
RM65.00 RM55.00
Ex Tax: RM55.00